Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sweter

Nauczyłam się
mówić żegnaj
kiedy tonęłam
samotnie w łzach

Stojąc na skraju
nędzy prosząc
o odrobinę ciepła
na jesienne noce

Pozostała godność
ubrana w sweter
posiadający rękawy
grzejące chłodne dłonie...

52 750 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    18 October 2015, 05:13

    Bożenko po Twoich ciepłych słowach nie moze być inaczej :)))

    Dziekuje ;)!

  • Beczka

    18 October 2015, 02:56

    Tylko łez szczęścia życzę Ci Aniu :) A wiersz - wzruszenie.