Menu
Gildia Pióra na Patronite

natury czas

Kocham las -
Natury czas
jej serdeczne serca bicie.
Widziałem piękno i powagę drzew -
ich moc,
siłę oddziaływania jak sen nocy letniej.
Dotykałem czarnych pereł jagodowe oczy ,
krzykliwych główek żółtego szaleństwa runa.
Księcia prawdziwka majestatyczne wyzwanie
I tej
maleńkiej kwiecia leśnej róży przykazanie-
Szukaj!
Krzycz! - jej imię w królewskim trakcie wypisane.
To księżna nie tylko lasu wyzwania,
To hetmanów imion wielu majestat pragnienia-
Królowa serca i Pani przeznaczenia.
To burgunda księżniczka,
męskich oczu caryca ,
Piękno lasu,
mojego serca Dama,
Sens bycia jej czucia i słuchania

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!