Menu
Gildia Pióra na Patronite

Latawiec...

Nasze marzenie
przypomina latawca
którego trzymam
pełna nadziei

Patrząc jak unosi się
raz wysoko
a za chwilę opada
bez silnego wiatru

Taka bywa pogoda
kapryśna jak życie
i mimo to czekam
jak złapie w objęcia

Malutkie szczęście...

❤️
28.06.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!