Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pierwsza wspólna noc...

Nasza pierwsza wspólna noc.
Sto świec i kominka trzask.
Rozesłany na podłodze koc.
W twoich oczach blask.

Wszystko takie niewinne, nieśmiałe.
Lekki dotyk, muśniecie ustami.
Twoje ciało takie doskonałe.
Drgające pod moimi niespokojnymi palcami.

Raz się unosisz to znowu opadasz.
Ściskając mocno całe moje ciało.
A ja całuję cię szalenie.
I pragnę bardziej, bo wciąż mi ciebie mało.

Pragnę nasycić się tobą na zapas.
Jakby nie wierząc, że jesteś ze mną.
Trwaj szczęście, trwaj choćby cały czas.
Aż do końca świata i dłużej o noc jedną.

190 743 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • 29 July 2011, 23:46

    Taka noc na zawsze zostaje w pamięci...

    Pięknie to nam przekazałeś...

    Trwaj szczęście, trwaj choćby cały czas...Trwaj chwilo, trwaj....

    http://www.youtube.com/watch?v=wOtSvzhfAxM&feature=related

    Video wOtSvzhfAxM
  • 23 August 2010, 18:59

    Bardzo intymne wspomnienie i jakże pięknie opisane... Jestem zachwycona :)

  • Seneka 18

    21 August 2010, 21:55

    Dziękuję Nutko :)

  • Nutka67

    21 August 2010, 21:32

    No, no... aż mi się tak, jakoś ckliwie zrobiło.
    Piękny, wart wielkiego plusa.
    Pozdrawiam.

  • Seneka 18

    21 August 2010, 13:30

    Dziękuję Agatko i Marcinie za miłe opinie :).Pozdrawiam Was serdecznie.

  • Żelek

    21 August 2010, 12:52

    Twoja twórczość jest gwarancją piękna. Niezależnie od tego, czy to wiersz, czy to myśl. Ogromny plus.