Menu
Gildia Pióra na Patronite

NO ESCAPE

Nasz świat to wielkie więzienie,
Otoczone lodowym pierścieniem,
Od góry zamknięte sklepieniem ...
Nikt żywy stąd nie ucieknie.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • silvershadow

    23 September 2021, 06:57

    zapadnie tworzące wzór szachownicy - pod każdym kiedyś otworzy się pole ...