Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesieni pełno w sieni

Teksty z obrazami - jesieni pełno w sieni - Maciek Zz
jesieni pełno w sieni - Maciek Zz

Nasypało liści wszędzie,
jesień po kątach zalega.
Ja czekam kiedy przybędziesz
- moja tęsknota nalega.

Razem jeszcze ogarniemy,
wyciszymy liści szelest
- dość melancholii jesieni
bądź ze mną - chcę tak niewiele.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Sylwia P.

    16 November 2020, 22:53

    Ładnie Maćku 🙂

  • RozaR

    16 November 2020, 22:37

    ..pełno w sieni ....
    Muszę kiedyś napisać wiersz o ,,sieni,,
    Miejsce szczególnie i wyjątkowe .
    W którym przepięknie pachniało np. serem lub śmierdziało w zimie wiadrem z....... .
    Tak było .
    Pozdrawiam.