Menu
Gildia Pióra na Patronite

od dziś

Nastała dziś nowa era
postanowiłam być szczęśliwa od teraz
Dość już smutków, łez i żali
Czas na śmiech, radości, bale na wielkiej sali
Być Twoją damą chcę być od dzisiaj
wiem, że szczerze mnie kochasz
i zasługujesz na moje uczucia
Szanujesz mą osobę i cenisz moje oddanie
ja nagrodzę Twoje zaangażowanie
i staranie
Staniesz się moim kochaniem

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
  • 15 January 2012, 21:40

    podoba mi się. Zmotywował chociaż na chwile żeby nie szukać dziur, tylko cieszyć się chwilą. ;) A mam z tym kłopot ostatnio