Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dawka

na rogu życia
stoi biała śmierć
i kusi
ciekawych wyjaśnieniem
wrażliwych obojętnością
nieszczęśliwych zapomnieniem

próbuje i mnie
spojrzeć w oczy
lecz szybko odchodzi
bo już wie
że wziąłem dawkę
rozsądku

8172 wyświetlenia
67 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    13 March 2016, 11:02

    Tak, dobry wiersz.
    :)

  • RozaR

    13 March 2016, 09:37

    Bardzo dobrze napisane i bardzo mądrze .
    Uznanie za talent i siłę .