Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmiertelna Gorączka

Naród tłumnie już podąża
jak owieczek tłum na rzeź,
gdy ich żyły śmierć okrąża
Szatanowi dają cześć ...

W strachu o swe chciwe tyłki
samolubnie lecą tam
i wpychają swoje ryjki
niczym muchy w świeży kał.

Lecz lekarstwo to trucizna
a zaraza kłamstwem jest,
to czym wynik mierzą w pyskach
to na chybił trafił test.

Dzisiaj ciche ludobójstwo
na twych oczach dzieje się,
nie usłyszą krzyku STÓJ! bo
oni nie chcą zbudzić się.

71 127 wyświetleń
1139 tekstów
9 obserwujących
  • fyrfle

    12 April 2021, 08:27

    Odniosłem już się do tematu pod postem RozaR. Pozdrawiam Was obu serdecznie.

  • RozaR

    12 April 2021, 05:38

    Witaj po stronie światła i rozumu .

    od Moon G