Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochać coś co zabija

Narkomani mają łatwiej..
Odstawić heroinę…
Niż ja ciebie.
Nałóg który wdarł się wszędzie..
Do krwi, serca, głowy..
Im bardziej Cie poznaje, im bliżej Cie mam..
Tym bardziej niszczysz mnie od środka nieświadomie..
Im bardziej Cie chce i wołam…
Tym bardziej uświadamiam sobie że mnie zabijasz..
Dzień po dniu.. noc po nocy..
Podpisano..
Narkoman z miłości..
Który szuka pomocy.

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!