Menu
Gildia Pióra na Patronite

2022

Naprawdę uwielbiam wyróżniać się z tłumu
Kształtować swój charakter siłą swego rozumu
Od zawsze się starałem być poza kontrolą
Dla systemowych piesków na zawsze w oku solą
Nakazy i zakazy od młodości olewane
Do wszystkich ludzi władzy mam na was wyjebane
Pokonam każdą przeszkodę przeskoczę każdą ścianę
Idę wciąż swoją drogą cele dawno obrane
Bóg honor i rodzina to moje priorytety
Choć w nowoczesnym świecie mało tego niestety
Z TV się szambo leje brudzi nas z każdej strony
Świat coraz bardziej zły a człowiek zniewolony
Czuję cień NWO zasłania moją przyszłość
Ja nie chcę żadnych zmian jestem konserwatystą
Nie poddam się na pewno walka do upadłego
Obrona swych wartości bo czym jest świat bez tego?

7633 wyświetlenia
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!