Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jego niebo

napraw siebie
uratuj swoją duszę
stań się ubogi
w posiadaniu

miej tyle
ile wystarczy na przeżycie
a ty i niebo
będziecie jak bracia

a cóż mi po takim
zaraz odpowiedział
skoro doczesność tutaj
jest dla mnie więcej
niż niebem

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!