Menu
Gildia Pióra na Patronite

zbliżyć sie do siebie ciebie i mnie

Teksty z obrazami - zbliżyć sie do siebie ciebie i mnie - Sol 8
zbliżyć sie do siebie ciebie i mnie - Sol 8

nakarm mnie swoją energią
tą dobrą i złą
jak nowy początek
który wyczuwam
namacalnie

szybując pośród szczytów gór
jawiąc się szmaragdem
ukrytym w oczach jej

uśmiechem skradzionym
rozwodzi się w nutach smutku
jak w świeżym smaku granatu
owocem życia i eliksiru miłości

jestem na tą chwilę
zapisaną w Tobie
by przywołać łaskawą śmierć

zapisaną w pocałunkach westchnień
zamkniętych w nas i dla nas
kochanie moje...

inspiracją klip

https://www.youtube.com/watch?v=EUeutjn3yGE

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!