Menu
Gildia Pióra na Patronite

Grzesznica ...

Największym Twym grzechem jest Twoja uroda
Za takie przewinienie zniszczyć Cię nie szkoda

Ona z tej zazdrości kłamstwa komponuje
On nie mogł Cię zdobyć więc ze złości knuje

Za to jak wyglądasz cierpieć masz katusze
Przypną Ci łatkę DZIWKI i zranią Twą duszę

Głupcy plotki kochają, wplotą coś od siebie
Przez myśl im nie przejdzie JAK skrzywdzili Ciebie

11 155 wyświetleń
82 teksty
11 obserwujących
  • pecoranera

    16 August 2010, 12:39

    Masz rację ... ale tu chodzi o sens ... a że przy okazji się zrymowało ;) zresztą to część zeszytu
    "RYMOWANE ... czyli to, co hucznie nazywam wierszami" :D Pozdr. :)

  • awatar

    16 August 2010, 12:33

    Plus za prawdę wiersza, ale te rymy aż za proste
    uroda/szkoda, katusze/dusze, siebie/ciebie, pozdrawiam +