Menu
Gildia Pióra na Patronite

Listopadowo

Najtrudniej pamiętać - nie jesteś
wieczorem z książką
poranną kawą
pasasolem
okularami

Niełatwo zapomnieć,
smak Twoich ust z dnia wczorajszego
echo wtórujace ciszy
kołatanie serca tuż obok
ziejacą pustkę

Najchętniej tak udaje
niepamięć
stałość
rozsądek
wolność

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!