Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odpływ...

Najprościej jest porzucić
w głąb ciemnego oceanu
to co sam uparcie zwałeś
jedyną wysepką szczęścia

Bez opamiętania spijałam
każde słowo z Twoich ust
nie pojmując dosyć dobrze
że to tylko potrwa chwilę

Teraz czekam na odpływ
który zabierze przy okazji
malującą się bezsilność
i przywoła piękniejsze dni…

11.02.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 13 February 2014, 05:42

    Przyjdą takie dni, czekaj, bo warto ;) Piękny...

  • 12 February 2014, 08:06

    ładnie

  • misiek45

    11 February 2014, 19:27

    Trzeba miec nadzieję że ponowny przypływ przyniesie ze sobą drobinki szczęścia które jak bursztyny odnajdą się w jednym naszyjniku miłości-pozdrawiam milutko Aniu :)

  • Pechowa_

    11 February 2014, 14:13

    Dziękuje za obecność cieszę się, że Jesteście;)

  • Czinka

    11 February 2014, 13:11

    W uczuciach mamy swoje odplywy i przyplywy.Ładny wiesz Aniu

  • Janya

    11 February 2014, 12:42

    Smutno tu u Ciebie
    Przywoła piękniejsze dni... jest nadzieja..
    życzę aby te dni szybko do Ciebie przybyły:))
    pozdrawiam:))

  • krysta

    11 February 2014, 11:20

    Piękny wiersz ,choć smutkiem pisany ...
    Pozdrawiam Aniu :)