Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielkanocne zdziwienie

Najpierw, że Ojciec miłujący
posłał Syna na krzyż

Potem, że Syn oddał się
niemożliwie woli Ojca

Że Matka, choć serce jej pękło
nadal ufała Bogu

Na koniec, że grób pusty
może oznaczać życie

przez smierć

Autor: Małgorzata Orawska

1860 wyświetleń
10 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!