Menu
Gildia Pióra na Patronite

w życiu piekne są tylko wyspy

najpierw był ocean
potem za nami wulkan
emocji

bananowe słońce
czarna plaża
i muszle na dobranoc

tu dojrzewają wakacje
jeszcze nienazwane
jutro jest środa
wciąż czekamy na noc

27 736 wyświetleń
327 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!