Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gwiazdka

Najlepszym z prezentów
Byłaby obecność tych
Którzy zostawili po sobie
Puste miejsce przy stole
Ale nigdy w sercu
Marzysz o tym
Żeby móc chociaż
Ten jeszcze jeden raz dzielić się radością
Przytulić i spędzić razem czas
Nie ma na to niestety sposobu
Lecz musisz pamiętać
Wspomnienia budują pamięć
I wszystkie momenty nie przepadną
Dopóki myślisz o nich wszystkich
Darząc wielką miłością

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!