Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życzenia

NAJLEPSZEGO DROGIE PANIE!

Niech się wam spełnia! 🥂

Jeśli bowiem masz w sobie
Nieśmiałą kobiecość
Uczyń wszystko
By rozbudziła się ona z pełną mocą
Posiadasz cudowne i silne serce
Dąż nieustannie do spełniania
Wszelkich pragnień
Ktokolwiek rzecze
Że marzenia masz odłożyć?
Nie!
To twoje życie kochana!
Zostaniesz kim zechcesz
I pamiętaj
Bierz to co najlepsze
Zawsze patrząc ciepło na gesty
Nigdy nie ufając do końca słowom
Bo one szybko tracą wartość

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!