Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najdziwniejsze jest zjawisko kochania...
Bo kochać to nie znaczy tylko być razem.
Kochać to czuć podobnie.
Nie każdy o tym wie i tu pogrzebany jest pies...

1364 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • oliann

    17 August 2010, 19:07

    Nie wiem, mi to bardziej na myśl pasuje, niż na wiersz.
    ale fakt, to prawda. Kochać to nie tylko ze sobą być, ale czuć. Czuć tak samo.