Menu
Gildia Pióra na Patronite

zmyje go stąd tylko czas

najciemniejsze zła zakamarki
chłodu i bezwzględnego braku litości
bezsensownej nienawiści
i durnej niesprawiedliwości

najdotkliwsze dla serca rany
nieludzko przez was zadane
bez poczucia jakiejkolwiek winy
we dnie wieczorem nad ranem

najczarniejszy odcień rozpaczy
i gniew za to że serce płacze
bezlitosne szczucie w mgłę gęstą
tam gdzie sens swój jest trudno zobaczyć

to już przeszłość lecz ślad zostawiła
wiem że zmyje go stąd tylko czas
będzie tak jakby nigdy nie było
waszych grzechów ohydnych i was

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!