Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nim Zapłacze Bóg (piosenka)

Nagranie pochodzi z mojego drugiego spotkania z Joasią
http://www.youtube.com/watch?v=nko12CByq7Y
I. Zaczekaj aż się ściemni i opuść swój dom ...
sam pośród krzewów cierni nago nocą błądź ...
twe ciało zakrwawione wnet zrozumie ból
a dusza twa samotność, nim zapłacze Bóg.

Ref : Czasem nie wierzę że
to już skończyło się,
jak straszny koszmarny sen.

II. Jej oczy zapłakane wybaczyły mi
w nałogu zatracone strzępy moich dni.
Me serce już na zawsze w dłoniach leży jej
i zanim Bóg zapłacze to nie zmieni się.

Ref : Czasem nie wierzę że
to już skończyło się,
jak straszny koszmarny sen ...

Czasem wydaje mi się że
to jakiś piękny sen,
że Ona też kocha mnie.

Piosenka powstała wczesną Jesienią 2017 roku,
w Domu Monaru w Nowolipsku.

* Dla Joasi *

71 122 wyświetlenia
1139 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    25 March 2018, 11:35

    Dziękuję RozaRze :-) To bardzo fajnie, że zareagowałeś akurat punkt 8:00.

  • RozaR

    25 March 2018, 08:00

    No i ładnie - - jak na nagranie w lesie to super .

  • Michaelowa

    25 March 2018, 06:53

    Moją Lumią nagrywane...