Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nagie instynkty

nagie instynkty
przychodzą późną porą
nie mów o tym nikomu
szepczą głosy
nie mów że śnisz o miłości

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • 10 May 2011, 11:45

    perfekcja słów

    i cóż więcej dodać ?

  • marka

    26 April 2011, 20:44

    Ciekawa miniaturka.
    Zakończenie zaskakuje.