Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

naga
ubiorę się w ciebie

czerwienią
twych pragnień
delikatną pieszczotą
zabarwię usta

podaruję palcom
twych pocałunków
drobne pierścienie

ubiorę się w ciebie

błękitem
zachłannym spojrzeniem
zasnuje biodra

otulę naga szyję
oddechem
wilgotnym szeptem
spłynie na samotny kark

tak naga w ciebie
będę
po sam brzask ….

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
  • surra

    7 June 2012, 14:26

    Raskolnikow,miramija - również pozdrawiam i dziękuję za chwile u mnie

  • miramija

    7 June 2012, 13:37

    Ja tam się zachwycam :) pozdrawiam :)

  • surra

    7 June 2012, 10:41

    Raskolnikow-a to ma jakiekolwiek znaczenie?

    Archangel_Marco - bać? chyba można i tak ... ważne, że te słowa nie są obojętne

  • Archangel_Marco

    7 June 2012, 02:57

    Nie wiem, czy bać się tak namiętnych, pełnych pożądania wierszy... czy po prostu się nimi zachwycić...