Menu
Gildia Pióra na Patronite

"NADZIEJA"

Nadzieja jest słowem
Jest myślą , uczuciem
Jest plonem, jest płodem
Przy którym współczucie

Jest tylko...
marnym krewnym...

Ostatnia umiera
Przestając ci sprzyjać
Ostatnia odbiera
To co przemijać

Mogło by szybciej...
Tu i teraz...

To ona wspiera
Twe piękne i marzenia
To ona zabiera
Złe sny, skojarzenia

Dodając ci wiary...
W twój sukces...

Janusz Dziewanowski

16 694 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
  • słoneczniki

    17 September 2012, 12:35

    Nadzieja ma moc, siłę, motywację...

  • misiek45

    17 September 2012, 08:58

    Nadzieja towarzyszy nam przez całe życie,podoba mi się Twój wiersz-pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia:)

  • agniecha1383

    17 September 2012, 07:48

    :) To coś dla mnie:)
    pozdrawiam:)