Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadstawiłam drugi policzek demonom.
Niech wycisną mnie do cna z resztek chichotów.
Zaparafowałam się pod traktatem pokojowym
z ciemną nocą duszy.
W pochwale bierności ciepłych myśli
odpuszczam walkę – jej koniec to zwycięstwo.
Przepadłam – znikanie to zapominanie.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!