Menu
Gildia Pióra na Patronite

Planety

nadciąga
udawana samotność
krzyk serca
wezwanie kosmosu

przychodzi
głośna śmierć
po ciche życie
maluje paradoksy

odpływa
w nie-pamięć
w nie-radość
do urojonego miasta

jedna
setna
głęboka

nieważna myśl po zmroku

2405 wyświetleń
30 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!