Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyciszenie

nad rzeką wspomnień
głosy przyrody niosą ukojenie

pochmurne odpłynęły z nurtem

niebo granatem przebarwione
ponownie otulone białym welonem

twarz w uśmiech stroję

Krystyna A.Sz. 26.05.2016r.

75 667 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    29 May 2016, 21:08

    Wszystkim dziękuję pięknie, każdemu z osobna za czytanie mnie, pozostawione słowa, zeszyty, fiszki...pozdrawiam serdecznie :)

  • silvershadow

    26 May 2016, 23:34

    Przyroda zawsze nas do siebie przyjmie - i ja zanajduję w niej ukojenie.
    Dobrze jest mieć takie "tylko swoje" miejsce (lub miejsca) na zadumę, refleksję.
    W nich uśmiech wypływa z głębi serca.
    Pozdrawiam serdecznie z :-)

  • Emilia Szumiło

    26 May 2016, 22:25

    Ja też się mocno uśmiechnę :D
    Ładnie napisane. Lubię Twoją poezję. Jest taka lekka jak motyl.

  • Naja

    26 May 2016, 20:30

    :-)