Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Schronisko

nabieram wody w dłonie
zalewam oczy
belki wypłukuję
dom z nich buduję
na skale
łaskotany przez chmury
przemija we mnie
człowiek ponury

7297 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących