Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jest taki smutek "

...

Na zewnątrz tuż obok
Gdzie krew się przelewa
Zwiędły wszystkie drzewa
Dzieci osierocone domy zniszczone
Szkoły stracone wszystko spopielone
Niebo bez gwiazd zasmucone
Wiara z Nadzieją w sercach rozbrzmiewa
Jeszcze przyjdzie (s)pokoju czas
Wzrosną drzewa oczyszczone łzami nieba
Kwiat Miłości rozkwitnie kolejny raz
Słońce nad cierpiącymi zabłyśnie

03.03.2022
23:23 - 23:35

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!