Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyspa róż

Na wyspie róż
Bukiet z miłości
W złocistej płomienności
Kwitnące pocałunki
Płatkami szczęścia
Różanego uniesienia
Motylowe nuty
Szeptem myśli
Krzewią się dusze
Oplatając uczucia
Miłością w sercach.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących