Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na szarym końcu nieba
Zastałam świat
W którym miód miesza się z popiołem
W pamięci przelatują znajome kadry
Na strychu znajdę kłębek wysuszonych róż
Zapale świeczkę
A co z tego zostanie będzie tym najważniejszym...

3721 wyświetleń
43 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!