Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Poranek "

Na srebrnych skrzydłach wiatru
Porankiem żalu niesiona
Dusza moja zraniona
Rozdarta przez godziny
Jest jak 'strzępy' czasu,
Który przyzwyczaja do bólu
Aniołem się stałam - bez serca?
One ponoć nie cierpią?

10.07.2020

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!