Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sieć

na skrzydłach czasu
ułożyłam dyskretnie
mój ból

cierpliwie czekając
aż uniesie się
do burzowych chmur

zobacz na nowo
odrodziła się we mnie
wyczekiwana tęcza

choć we mnie
tak skrupulatnie tkana
sieć pajęcza

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!