Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukasz...

na ścieżce
wydeptanej myślami
szukasz swojego śladu
zagubionego
między życia chwilami

odcisków Jej dłoni
na swojej skórze
szukasz wzroku
który pożądaniem płonie
pośród Waszych wzruszeń

zapachu malin
co przywarł do warg
na małą chwilę
póki wiatr Jej go nie odebrał
wciąż szukasz
choć jednego dowodu
że Ona jeszcze żyje

ale...
czy chcesz być z Nią na pewno ?

10.05.2010

22 306 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących