Menu
Gildia Pióra na Patronite

**"

Na rozstaju dróg
Rozbijam namiot
Jak samochód
Chodzi mi po głowie
Noc i dzień
Zapala się lampka
Lepiej widzę
Krzyżyk na drogę

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących