Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Przystanek tęsknoty "

Na przystanku tęsknoty,
Nadzieja przystanęła,
Przejęta wielce z Wiarą
Konwersację zaczęła...
Co do Miłości prowadzi?

...
Tęsknota....
?
Pytanie.

282 014 wyświetleń
2736 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!