Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

Na przekór dniom,
przechadzam się nocą
I nigdy nie czuje się bardziej samotna
Jak wtedy, gdy wschodzi słońce

Zjadając piękne kłamstwa,
w pośpiechu
lub ciągłym zmęczeniu.
Chcąc dobrze,
zawsze robię źle

Widzisz, jestem zakurzona
i trochę zapomniana
Ale moja samotność i ja
lubimy piękne kłamstwa.

12 348 wyświetleń
98 tekstów
22 obserwujących