Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słoiki po dżemie...

Na promieniach świtu
osiadło westchnienie,
budząc smutne, zmęczone motyle,
zamknięte w słoikach po dżemie.

3802 wyświetlenia
87 tekstów
3 obserwujących
  • Emily_Insane

    28 September 2012, 19:15

    Ślicznie dziękuję za miłe opinie :)

  • czarna mamba

    28 September 2012, 18:45

    jakie ladne:)