Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustak

Na poczatku myslimy czesciej,
Potem wierzymy.. ufamy ..myslec zapominamy,
Wtedy by cofnac czas wszystko oddamy..
Gdy z sil opadamy i tak w tym trwamy,
Glowa stykajaca sie z kolanami a rece z chmurami
W koncu myslec znowu zaczynamy gdy jestesmy sami..

803 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
  • 24 January 2014, 15:19

    dziękuje =)
    bardzo milo mi to słyszeć, fajnie ze się spodobał Tobie .
    pozdrawiam
    m

  • 16 October 2013, 15:02

    Ładny i wiersz i trafna puenta :)