Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie przynoś prezentów

na pierwsze spotkanie nawet
kwiatów ani wina nie chcę
tylko twoje wariacje
bez opakowania wolę
szkoda czasu na domysły
co kto lubi zrobimy od ręki
nie będzie nudno w biodrach
przytrzymamy się do końca
jednocześnie łapiąc resztki tchu i wstydu
za wchodzenie do nieba z poziomu podłogi
będziemy zbierać nasze brudy
jutro od nowa

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących