Menu
Gildia Pióra na Patronite

zachwyt zardzewiałej dłoni

na nic nam ostudzanie
żądzy zroszonej skrawkami gniewu
przecież dobrze wiesz że pójdę ci na rękę

i oddam się w ten podmuch
palców ugiętych gęsto na skórze
nim niemoc zgasi ostatnią krztę nikłości

co kapie z nas codziennie
na opuszki i wszystkie twoje jutra
będące snami których nigdy nie miałam

858 wyświetleń
5 tekstów
2 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    31 August 2020, 17:59

    Zatrzymały mnie na dłużej Twoje teksty ...muszę przyznać ,że ciekawa gra słów ,skomplikowana ,ale ciekawa :)

  • Sylwia P.

    31 August 2020, 11:06

    Drugi wers, mrrrr😉