Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyszłaś...

Na moje serce
Spadła wielka chwila
Gdy zobaczyłem ciebie wtedy
Jakiś chyba cud stał za tobą
Albo coś jeszcze niezwykłego
Bo me zmysły zwiarowały
Nie wiedziałem już
Cóż dalej począć
Lecz potem znalazłem wyjście
I odpowiedź jasną
Trafiłaś do mnie
Żebym już się nie bał
Ponieważ zwiastujesz miłość

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • Grzegorz K.

    30 March 2021, 22:26

    Cudowne Tomku. Czytając twój wiersz uwierz jako Mężczyzna łzy same lecą po policzkach . Jestem wdzięczny tobie za tak piękne i szczere wyznania ... Pozdrawiam serdecznie 🍀🍀🍀

    • Tomasz M.

      31 March 2021, 09:38

      Dziękuję 😍