Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Na "ławce wspomnień",
wyryte serce zostało.
O miłości wielkiej,
dużo opowiadało.
Gdzieś tam tęsknota,
mocno się kołysze.
I czasami przerywa,
swoją naga ciszę.
Wtedy powracają,
myśli złote.
Że na miłość serce, wciąż ma ochotę.

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!