Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc z gwiazdami

Na kocyku marzeń
Cicha przystań
Wtuleni w siebie
Podziwiamy gwiazdy
Wspaniałe światło
Szklistości złota
Wpatrzeni w piękno
Magicznego blasku
Bliskość nasza
W pocałunku ust
Ciepłe zbliżenia
Serc zakochanych
Romantyczna nasza randka.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!