Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów płonie me serce

Na kartce napisać pragnę,
Uczucia prawie zapomniane.
gdzie serce z miłości płonie
Do osoby , którą mam w głowie.
Choć za mną kruka cień,
z uśmiechem znów witam dzień.
Z nadzieją odliczając czas,
by spotkać się nie pierwszy raz .
Bo znów płonie moje serce ,
Jak te najpiękniejsze świece.
I gdy czuję tych świec zapach ,
chcę o Tobie ludziom opowiadać .
Jak każdego dnia chcę poznawać,
coraz większym uczuciem obdarzać,
potrawy z serca dla Ciebie doprawiać,
w każdej wolnej chwili rozmawiać
I cały mój wewnętrzny świat pokazać.
Bo jesteś tego wszystkiego Warta,
Nawet przeprowadzki z Tobą na koniec świata.

9548 wyświetleń
97 tekstów
3 obserwujących
  • piórem2

    16 May 2023, 14:21

    Ciekawa kolacja.🕯️🕯️🕯️

    • NoMadAtAll

      29 August 2023, 21:30

      A śniadanie jaaakie... uoO Kochana :-)

    • piórem2

      30 August 2023, 08:09

      A kiedy to było??

    • NoMadAtAll

      30 August 2023, 10:57

      na zajutrz po kolacji.. :)

    • piórem2

      30 August 2023, 11:25

      Ale w maju, mamy sierpień 👍

    • NoMadAtAll

      30 August 2023, 13:43

      BożeNo,, uczepiłaś się..
      dobre teksty są wieczne a raz napisane dla czytającego
      sprawiają ucztę z uśmiechem za każdym razem,,
      i nawet po terminie dla drugiej strony zjawiają się w porę..
      Pozdrawiam

    • piórem2

      30 August 2023, 14:24

      Mam inne zdanie ale rozumiem Twoje.