Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię kiedy wczuwasz się w klimat

na grudniowe nowiny chuchasz
grzeje się otulina wokół istoty
dla dwojga do wtajemniczenia

nocne sprawy układasz przy kominku
czekają rozpalone policzki i dłonie
drżą by się wtopić w karmelowe tło

przez sentyment do blue velvet
wyciszasz sytuację na podłodze
łasimy się o włos od szczęścia

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!