Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

na granicy pomiędzy niebem a ziemią
białe postacie łapią ulatujące dusze

tak jak łapałaś motyle
żeby zostały z tobą przez chwilę
jeszcze przez chwilę...

958 wyświetleń
9 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!