Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na falach oceanu

Na falach oceanu, na skrzydłach mew
płynie do do ciebie ta pieśń.
Słowa pisane sercem
ściągnięte z najgłębszych myśli, ukrytych na dnie serca
są jak błyszczę łzy twych kochanych oczów.
Usłysz je proszę
Miłość zamknięta chwilą gasnącego dnia
płonie nadal
wiedz że trwa
Myśli pisane sercem
płyną do ciebie w ramionach nocy
śpiewają o namiętności dusz, wyśnionych pragnieniach
odczytaj je proszę
Ukryję swój płacz w cieniu białych róż
Dotknij je i osusz
Niech znów zakwitnie ziemia
wymarzoną miłością
A słodka wenus ześle cud

27 430 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!